Кількість
|
Вартість
|
||
|
Ніж-сантоку кухонний 17 см Wuesthof Performer. Колекція кухонних ножів Performer від Wuesthof - абсолютно нова лінійка технологічних, сучасних та функціональних кухарських інструментів, розроблених для максимальної зручності та фантастичної продуктивності при створенні кулінарних шедеврів.
З чим впорається ніж-сантоку? Він підійде для підготовки фаршу з м'яса або риби для соковитих рубаних котлет, нарізки овочів і м'яса на тонкі бруски, нарізки риби на тонкі слайси. Йому звичніше працювати з м'якими продуктами - краще не використовувати ніж для нарізки замороженого м'яса або рубки м'яса на кістці.
За своєю суттю ніж-сантоку є універсальним ножем для кухні та альтернативою звичайному шеф-ножу. І якщо вам до душі естетика тонких шматочків, то сміливо вибирайте такий ніж для своєї кухні.
Ножі Performer створені творчою лабораторією компанії Wuesthof, під керівництвом Бьорна Бергера та Домініка Траутманна за безпосередньої участі чотирьох професіоналів кулінарного мистецтва: Ренато Манці, Аніки Шмідт, Олександра Шармберга та Рене Штайнбах. При розробці ножів Performer використовувалися найсучасніші технології та матеріали, а також більш ніж двохсотрічний досвід ножових майстрів Wuesthof.
Кожен ніж із серії Performer є кухонним інструментом із тривалим та чистим різанням. Ножі оснащуються клинками із кованої нержавіючої сталі – найпопулярнішого та затребуваного клинкового матеріалу у європейських ножових виробників. Ця сталь характеризується високою стійкістю до корозії, відмінною твердістю та здатністю тривалий час утримувати гостроту ріжучої кромки. Леза ножів Wuesthof Performer загартовані до 58 Hrc. Фінішна обробка клинків – надтверде алмазоподібне вуглецеве покриття (DLC), що захищає леза від механічних впливів та агресивних середовищ. Твердість покриття досягає 104 Роквелів.
Коли ви вибираєте для себе ножі Wuesthof, ви завжди можете очікувати на щось особливе! Для виготовлення ножів Wuesthof вибирається найкраща клинкова сталь і цей вибір закладає основу кінцевого результату: відмінного кухонного ножа.
Ножі Wuesthof оснащуються клинками зі спеціальної, стійкої до корозії і хроммолібденванадієвої сталі, що легко заточується. Такий матеріал гарантує чудовий різ!
Також феноменальний різ ножів Wuesthof забезпечується спеціальною технологією заточування PEtec. Заточені таким чином ріжучі інструменти зберігають відмінний різ протягом тривалого часу.
Склад сталі для ідеальної гостроти: X50 Cr MoV 15
X
Високоякісна сталь: Це основний матеріал клинка ножа.
50
Вуглець близько 0.5%; Вуглець дуже важливий для твердості клинка і як наслідок гостроти заточування.
Cr
Хром. Додатково забезпечує стійкість до подряпин готового ножа.
Mo
Молібден. Елемент сплаву, що підвищує корозійну стійкість ножа.
V
Ванадій. Підвищує твердість та довговічність, сприяє збільшенню зносостійкості ріжучої кромки.
15 - Вміст хрому близько 15%