Кількість
|
Вартість
|
||
|
Ніж шеф-кухаря японський 17 см Wuesthof Classic Ikon Creme. У лінійці представлено різні кухонні ножі європейського типу, а також функціональні набори в коробках і на підставках. Ніж призначений як для домашньої кухні, так і для підприємств громадського харчування.
Матеріал клинка — сталь кована молібдено-ванадієва, матеріал колодки — поліоксиметилен.
Рукоятки кухонних ножів мають ергономічну форму, більшість моделей – розширення у вигляді упору на краю рукояті біля леза та розвинену задню головку. До хвостовика клинка рукоятка кріпиться двома або трьома потужними заклепками. Клинки ножів мають двостороннє симетричне заточування ріжучої кромки, загартованої до 58 одиниць за шкалою Роквелла. Леза для ножів виготовляються із цілісних шматків прокатної сталі за допомогою новітніх лазерних технологій.
Виріб виготовлений з міцної протикорозійної сталі, має тонке заточення, що дає нарізати продукти максимально рівними скибочками потрібного розміру. Ніж обладнаний зручною протиковзною колодкою. Виготовлений із хромо-молібдено-ванадієвої сталі, завдяки чому має особливий блиск, міцність, гостроту та опірність корозії.
Коли ви вибираєте для себе ножі Wuesthof, ви завжди можете очікувати на щось особливе! Для виготовлення ножів Wuesthof вибирається найкраща клинкова сталь і цей вибір закладає основу кінцевого результату: відмінного кухонного ножа.
Ножі Wuesthof оснащуються клинками зі спеціальної, стійкої до корозії і хроммолібденванадієвої сталі, що легко заточується. Такий матеріал гарантує чудовий різ!
Також феноменальний різ ножів Wuesthof забезпечується спеціальною технологією заточування PEtec. Заточені таким чином ріжучі інструменти зберігають відмінний різ протягом тривалого часу.
Склад сталі для ідеальної гостроти: X50 Cr MoV 15
X
Високоякісна сталь: Це основний матеріал клинка ножа.
50
Вуглець близько 0.5%; Вуглець дуже важливий для твердості клинка і як наслідок гостроти заточування.
Cr
Хром. Додатково забезпечує стійкість до подряпин готового ножа.
Mo
Молібден. Елемент сплаву, що підвищує корозійну стійкість ножа.
V
Ванадій. Підвищує твердість та довговічність, сприяє збільшенню зносостійкості ріжучої кромки.
15 - Вміст хрому близько 15%