Кількість
|
Вартість
|
||
|
Ніж-сантоку кухонний 17 см Wuesthof Classic White - чудовий ніж на подарунок.
З чим найкраще впорається кухонний ніж-сантоку? Він підійде для підготовки фаршу з м'яса або риби для соковитих рубаних котлет, нарізки овочів і м'яса на тонкі бруски, нарізки риби на тонкі слайси. Йому звичніше працювати з м'якими продуктами - краще не використовувати ніж для нарізки замороженого м'яса або рубки м'яса на кістці.
За своєю суттю ніж-сантоку є універсальним ножем для кухні та альтернативою звичайному шеф-ножу. І якщо вам до душі естетика тонких ідеальних шматочків, то сміливо вибирайте такий ніж для своєї кухні.
Рукоятки ножів мають ергономічну форму, більшість моделей – розширення у вигляді упору на краю рукояті біля леза та розвинену задню головку. До хвостовика клинка рукоятка кріпиться двома або трьома потужними заклепками. Клинки ножів мають двостороннє симетричне заточування ріжучої кромки, загартованої до 58 одиниць за шкалою Роквелла. Леза для ножів виготовляються із цілісних шматків прокатної сталі за допомогою новітніх лазерних технологій.
Виріб виготовлений з якісної міцної протикорозійної сталі, має супертонке заточення, що дає нарізати продукти максимально рівними скибочками потрібного розміру. Ніж обладнаний зручною протиковзною колодкою. Виготовлений із хромо-молібдено-ванадієвої сталі, завдяки чому має особливий блиск, міцність, гостроту та опірність корозії.
Коли ви вибираєте для себе ножі Wuesthof, ви завжди можете очікувати на щось особливе! Для виготовлення ножів Wuesthof вибирається найкраща клинкова сталь і цей вибір закладає основу кінцевого результату: відмінного кухонного ножа.
Ножі Wuesthof оснащуються клинками зі спеціальної, стійкої до корозії і хроммолібденванадієвої сталі, що легко заточується. Такий матеріал гарантує чудовий різ!
Також феноменальний різ ножів Wuesthof забезпечується спеціальною технологією заточування PEtec. Заточені таким чином ріжучі інструменти зберігають відмінний різ протягом тривалого часу.
Склад сталі для ідеальної гостроти: X50 Cr MoV 15
X
Високоякісна сталь: Це основний матеріал клинка ножа.
50
Вуглець близько 0.5%; Вуглець дуже важливий для твердості клинка і як наслідок гостроти заточування.
Cr
Хром. Додатково забезпечує стійкість до подряпин готового ножа.
Mo
Молібден. Елемент сплаву, що підвищує корозійну стійкість ножа.
V
Ванадій. Підвищує твердість та довговічність, сприяє збільшенню зносостійкості ріжучої кромки.
15 - Вміст хрому близько 15%