Кількість
|
Вартість
|
||
|
Ніж кухонний універсальний 10 см Wuesthof Gourmet. У серію кухонних інструментів Gourmet увійшли ножі з клинками із прокатної високолегованої сталі та рукоятками із удароміцного синтетичного матеріалу. Рукоятки ножів мають ергономічну форму, більшість моделей – розширення у вигляді упору на краю рукояті біля леза та розвинену задню головку. До хвостовика клинка рукоятка кріпиться двома або трьома потужними заклепками. Клинки ножів серії Gourmet мають двостороннє симетричне заточування ріжучої кромки, загартованої до 58 одиниць за шкалою Роквелла.
Кухонний ніж призначений як для домашньої кухні, так і для підприємств громадського харчування. Виріб виготовлений із якісної, міцної, протикорозійної сталі, має супертонке заточування, що дозволяє нарізати продукти максимально рівними скибочками потрібного розміру. Ніж кухонний оснащений зручною протиковзкою рукояттю. Виготовлений з хром-молібдено-ванадієвої сталі, завдяки чому має особливий блиск, міцність, гостроту та опір корозії.
Універсальний ніж від німецького виробника Wuesthof має чудове співвідношення ціни та якості. Лезо вирізане лазером із суцільного шматка сталі, та проходить через весь виріб.
Коли ви вибираєте для себе ножі Wuesthof, ви завжди можете очікувати на щось особливе! Для виготовлення ножів Wuesthof вибирається найкраща клинкова сталь і цей вибір закладає основу кінцевого результату: відмінного кухонного ножа.
Ножі Wuesthof оснащуються клинками зі спеціальної, стійкої до корозії і хроммолібденванадієвої сталі, що легко заточується. Такий матеріал гарантує чудовий різ!
Також феноменальний різ ножів Wuesthof забезпечується спеціальною технологією заточування PEtec. Заточені таким чином ріжучі інструменти зберігають відмінний різ протягом тривалого часу.
Склад сталі для ідеальної гостроти: X50 Cr MoV 15
X
Високоякісна сталь: Це основний матеріал клинка ножа.
50
Вуглець близько 0.5%; Вуглець дуже важливий для твердості клинка і як наслідок гостроти заточування.
Cr
Хром. Додатково забезпечує стійкість до подряпин готового ножа.
Mo
Молібден. Елемент сплаву, що підвищує корозійну стійкість ножа.
V
Ванадій. Підвищує твердість та довговічність, сприяє збільшенню зносостійкості ріжучої кромки.
15 - Вміст хрому близько 15%