Кількість
|
Вартість
|
||
|
Ніж кухонний для нарізки 20 см Wuesthof Classic - форма та гострота призначені для нарізування дуже тонких скибочок твердих інгредієнтів, особливо шинки. Такі якості роблять цей ніж ідеально відповідним для овочів, фруктів й іншого м'яса.
Всі моделі ножів розробляються за допомогою комп'ютерного моделювання, де розраховуються всі характеристики, в результаті чого виходять збалансовані ножі, які ідеально лежать в руці.
Клинки кухонних ножів Wuesthof виковуються з цільного шматка високоякісної вуглецевої нержавіючої сталі і загартовуються при дуже високій температурі. Леза заточуються під кутом 20-28 градусів за допомогою нової технології лазерного моделювання кута заточування. Завдяки цьому всі кухонні ножі мають гостроту, оптимальну геометрію кромки леза та унікальні ріжучі властивості. Ручки виконуються з ковзаючого пластику і мають безшовну конструкцію.
Коли ви вибираєте для себе ножі Wuesthof, ви завжди можете очікувати на щось особливе! Для виготовлення ножів Wuesthof вибирається найкраща клинкова сталь і цей вибір закладає основу кінцевого результату: відмінного кухонного ножа.
Ножі Wuesthof оснащуються клинками зі спеціальної, стійкої до корозії хроммолібденванадієвої сталі, що легко заточується. Такий матеріал гарантує чудовий різ!
Також феноменальний різ ножів Wuesthof забезпечується спеціальною технологією заточування PEtec. Заточені таким чином ріжучі інструменти зберігають відмінний різ протягом тривалого часу.
Склад сталі для ідеальної гостроти: X50 Cr MoV 15
X
Високоякісна сталь: Це основний матеріал клинка ножа.
50
Вуглець близько 0.5%; Вуглець дуже важливий для твердості клинка і як наслідок гостроти заточування.
Cr
Хром. Додатково забезпечує стійкість до подряпин готового ножа.
Mo
Молібден. Елемент сплаву, що підвищує корозійну стійкість ножа.
V
Ванадій. Підвищує твердість та довговічність, сприяє збільшенню зносостійкості ріжучої кромки.
15 - Вміст хрому близько 15%