Кількість
|
Вартість
|
||
|
Ніж для хлібу 20 см Wuesthof Gourmet - чудовий варіант для подарунка. Такий ніж необхідний у кожній оселі. Адже це класичний варіант серед асортименту ножів, які можна знайти на будь-якій кухні: цей ніж підходить не тільки для хліба, а й для оброблення овочів і фруктів із твердою шкіркою.
Увігнута (загнута всередину) зубчаста крайка ножа працює як зубці пили, але набагато тонше, тому для розрізання будь-якого різновиду хліба не потрібно жодного тиску і навіть тверда скоринка дасть змогу зробити чистий розріз.
Універсальний ніж від німецького виробника Wuesthof має чудове співвідношення ціни та якості. Лезо вирізане лазером із суцільного шматка сталі (хром-молібден-ванадій), та проходить через усю колодку.
Коли ви вибираєте для себе ножі Wuesthof, ви завжди можете очікувати на щось особливе! Для виготовлення ножів Wuesthof вибирається найкраща клинкова сталь і цей вибір закладає основу кінцевого результату: відмінного кухонного ножа.
Ножі Wuesthof оснащуються клинками зі спеціальної, стійкої до корозії і хроммолібденванадієвої сталі, що легко заточується. Такий матеріал гарантує чудовий різ!
Також феноменальний різ ножів Wuesthof забезпечується спеціальною технологією заточування PEtec. Заточені таким чином ріжучі інструменти зберігають відмінний різ протягом тривалого часу.
Склад сталі для ідеальної гостроти: X50 Cr MoV 15
X
Високоякісна сталь: Це основний матеріал клинка ножа.
50
Вуглець близько 0.5%; Вуглець дуже важливий для твердості клинка і як наслідок гостроти заточування.
Cr
Хром. Додатково забезпечує стійкість до подряпин готового ножа.
Mo
Молібден. Елемент сплаву, що підвищує корозійну стійкість ножа.
V
Ванадій. Підвищує твердість та довговічність, сприяє збільшенню зносостійкості ріжучої кромки.
15 - Вміст хрому близько 15%