БЕЗКОШТОВНА ДОСТАВКА ПРИ ЗАМОВЛЕННІ ВІД 1500 грн
Укр
Додайте товари для порівняння
Додайте товари до списку бажань
Графік роботи:

Пн-Пт: 09:00 - 18:00

Сб-Нд: Вихідний
 

0
Каталог

Набір млинів для солі та перцю Peugeot Tahiti 15 см зручний, ергономічний, оснащений регулятором ступеня помелу: щоб отримати дрібний помел, потрібно повернути верхню гайку за годинниковою стрілкою, для грубого помелу проти. Корпус млинів цієї серії виготовляється із бука, зверху покривається кількома шарами фарби. Він дуже міцний, стійкий до механічних пошкоджень, не тріскається і не розсихається. Однак, щоб він служив довго, тримайте млин подалі від джерел тепла та від вологи.

Компанія Peugeot випускає млини для перцю й солі вже понад 200 років. І весь цей час вона — лідер у своїй галузі. Це не дивно, адже механізм Peugeot, який є ключовим елементом млинка — продукт найпередовішої технології. У нього постійно вносяться поліпшення, і він залишається найнадійнішим на ринку. Спеціально оброблена сталь надає йому стійкості до стирання й легендарної надійності.

Чудова якість і продуманий до дрібниць дизайн характеризують посуд Peugeot. Завдяки цьому вироби виходять не тільки дуже гарними, але й функційними. Купляючи посуд Peugeot, ви можете бути впевненими, що придбали високоякісний товар, виготовлений з екологічно чистих матеріалів. Використання сучасних технологій у виробництві гарантує тривалий термін експлуатації виробів.

Французька компанія Peugeot з 1840 року славиться виробництвом інструментів, починаючи від пилок і закінчуючи швейними машинками. Бренд також став відомий і завдяки випуску кухонного інвентарю – і в першу чергу механічних і електричних млинів, а також різноманітних винних аксесуарів.

Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати

Набір млинів для солі та перцю Peugeot Tahiti 15 см Рожевий (2/42981)

В наявності
Артикул: 2/42981
3 825 грн
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
Характеристики
Вага 415 г
Тип Млини механічні
Матеріал Букова деревина
Призначення Для солі та перцю
Серія Tahiti
Особливості Регулювання помолу за допомогою гайки
Країна реєстрації бренду Франція
Країна виробник Франція
Гарантійний термін 5 років
  • Безкоштовна доставка при замовленні від 1500 грн;
  • Доставка по Україні на відділення або поштомат здійснюється транспортною компанією "Нова Пошта";
  • Адресна доставка по Україні здійснюється транспортною компанією "Нова Пошта".

 

Більше інформації в розділі Оплата та Доставка

Онлайн оплата

Онлайн оплата кредитною або дебетовою картою Visa/Mastercard через сервіс LiqPay.

Післяплата

Післяплата - це оплата накладеним платежем у відділені компанії перевізника "Нова Пошта" за допомогою дебетової чи кредитної картки Visa/Mastercard або готівкою.

Більше інформації в розділі Оплата та Доставка

Вгору