БЕЗКОШТОВНА ДОСТАВКА ПРИ ЗАМОВЛЕННІ ВІД 1500 грн
Укр
Додайте товари для порівняння
Додайте товари до списку бажань
Графік роботи:

Пн-Пт: 09:00 - 18:00

Сб-Нд: Вихідний
 

0
Каталог

Набір млинів для солі та перцю Peugeot Nancy 12 см має механізм з регулятором помелу і дозволяє отримати запашну суміш свіжомелених спецій за лічені секунди і відразу додати їх в страву. Традиційне регулювання помелу за допомогою регулятора помелу у верхній частині млина: для отримання дрібнішого помелу регулятор слід повернути за годинниковою стрілкою, для більшого - проти. Оснащений якісним механізмом із нержавіючої сталі.

Цей чудо-набір виготовлений з міцного акрилу. Практичний та безвідмовний він чудово справляється з помолом. Прозорість акрилового корпусу дозволяє контролювати кількість спецій усередині.

Млиновий механізм Peugeot – це унікальний сучасний винахід. Його жорна виготовляються за технологією багатошарового напилення парів металу у вакуумі, механізм виходить стійким до корозії, з гострими зубцями, які не втрачають своїх якостей.

Чудова якість і продуманий до дрібниць дизайн характеризують посуд Peugeot. Завдяки цьому вироби виходять не тільки дуже гарними, але й функційними. Купляючи посуд Peugeot, ви можете бути впевненими, що придбали високоякісний товар, виготовлений з екологічно чистих матеріалів. Використання сучасних технологій у виробництві гарантує тривалий термін експлуатації виробів.

Французька компанія Peugeot з 1840 року славиться виробництвом інструментів, починаючи від пилок і закінчуючи швейними машинками. Бренд також став відомий і завдяки випуску кухонного інвентарю – і в першу чергу механічних і електричних млинів, а також різноманітних винних аксесуарів.

Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати

Набір млинів для солі та перцю Peugeot Nancy 12 см Прозорий (2/900812)

В наявності
Артикул: 2/900812
4 070 грн
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
Характеристики
Вага 455 г
Тип Млини механічні
Матеріал Акрил та нержавіюча сталь
Призначення Для солі та перцю
Серія Nancy
Особливості Регулювання помолу за допомогою гайки
Країна реєстрації бренду Франція
Країна виробник Франція
Гарантійний термін 5 років
  • Безкоштовна доставка при замовленні від 1500 грн;
  • Доставка по Україні на відділення або поштомат здійснюється транспортною компанією "Нова Пошта";
  • Адресна доставка по Україні здійснюється транспортною компанією "Нова Пошта".

 

Більше інформації в розділі Оплата та Доставка

Онлайн оплата

Онлайн оплата кредитною або дебетовою картою Visa/Mastercard через сервіс LiqPay.

Післяплата

Післяплата - це оплата накладеним платежем у відділені компанії перевізника "Нова Пошта" за допомогою дебетової чи кредитної картки Visa/Mastercard або готівкою.

Більше інформації в розділі Оплата та Доставка

Вгору