БЕЗКОШТОВНА ДОСТАВКА ПРИ ЗАМОВЛЕННІ ВІД 1500 грн
Укр
Додайте товари для порівняння
Додайте товари до списку бажань
Графік роботи:

Пн-Пт: 09:00 - 18:00

Сб-Нд: Вихідний
 

0
Каталог

Млин для солі Peugeot Madras U'Select 16 см виготовлений ​​з екологічно чистого темного дерева та нержавіючої сталі. Спеціальне покриття внутрішньої поверхні млина повністю захищає приправи від попадання вологи та забезпечує збереження смакових якостей. Має ергономічну форму, завдяки якій він відмінно фіксується в руці і не вислизає в процесі використання. Оснащений зручним механізмом регуляції ступеня помелу. Вишуканий дизайн у класичному стилі є додатковим плюсом.

Особливості :

  • Колекція елегантних млин Madras привертає увагу своїми плавними лініями та дуже стильним поєднанням полірованої нержавіючої сталі та лакованої деревини.
  • Корпус з природного « деревного » кольору дуже зручно лежить в руці.
  • Система « U'Select » пропонує 6 рівнів помелу для солі та перцю. Для того щоб відрегулювати ступінь подрібнення, потрібно лише повернути кільце в основі млина.
  • Млини Peugeot виготовлені з металу вищої якості, особливо оброблена сталь надає йому стійкості до стирання та легендарної надійності, що дозволяє зберегти гостроту кожного зубця механізму.
  • Використання для кожної спеції окремого механізму дозволить Вам швидко і чудово подрібнювати спеції в потрібний момент.
  • Фірма Peugeot випускає млини для перцю і солі вже понад 200 років, і весь цей час вона – лідер у своїй галузі.
  • Довічна гарантія на механізм, 5 років на корпус.

Компанія Peugeot випускає млинки для перцю й солі вже понад 200 років. І весь цей час вона — лідер у своїй галузі. Це не дивно, адже механізм Peugeot, який є ключовим елементом млинка — продукт найпередовішої технології. У нього постійно вносяться поліпшення, і він залишається найнадійнішим на ринку. Спеціально оброблена сталь надає йому стійкості до стирання й легендарної надійності.

Чудова якість і продуманий до дрібниць дизайн характеризують посуд Peugeot. Завдяки цьому вироби виходять не тільки дуже гарними, але й функційними. Купляючи посуд Peugeot, ви можете бути впевненими, що придбали високоякісний товар, виготовлений з екологічно чистих матеріалів. Використання сучасних технологій у виробництві гарантує тривалий термін експлуатації виробів.

Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати

Млин для солі Peugeot Madras U'Select 16 см Сірий (39479)

В наявності
Артикул: 39479
3 945 грн
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
Характеристики
Вага 250 г
Тип Млини механічні
Матеріал Дерево та нержавіюча сталь
Призначення Для солі
Серія Madras
Особливості Регулювання помолу
Країна реєстрації бренду Франція
Країна виробник Франція
Гарантійний термін 5 років
  • Безкоштовна доставка при замовленні від 1500 грн;
  • Доставка по Україні на відділення або поштомат здійснюється транспортною компанією "Нова Пошта";
  • Адресна доставка по Україні здійснюється транспортною компанією "Нова Пошта".

 

Більше інформації в розділі Оплата та Доставка

Онлайн оплата

Онлайн оплата кредитною або дебетовою картою Visa/Mastercard через сервіс LiqPay.

Післяплата

Післяплата - це оплата накладеним платежем у відділені компанії перевізника "Нова Пошта" за допомогою дебетової чи кредитної картки Visa/Mastercard або готівкою.

Більше інформації в розділі Оплата та Доставка

Вгору