БЕЗКОШТОВНА ДОСТАВКА ПРИ ЗАМОВЛЕННІ ВІД 1500 грн
Укр
Додайте товари для порівняння
Додайте товари до списку бажань
Графік роботи:

Пн-Пт: 09:00 - 18:00

Сб-Нд: Вихідний
 

0
Каталог

Млин для солі Peugeot Bistro 10 см має механізм з регулятором помелу і дозволяє отримати свіжомелену сіль за лічені секунди і відразу додати її в страву. Традиційне регулювання помелу за допомогою регулятора помелу у верхній частині млина: для отримання дрібнішого помелу регулятор слід повернути за годинниковою стрілкою, для більшого - проти. Оснащена якісним механізмом із нержавіючої сталі.

Цей чудо-млин виготовлений з міцного акрилу. Практичний та безвідмовний виріб чудово справляється з помолом. Прозорість акрилового корпусу дозволяє контролювати кількість спецій усередині.

Млиновий механізм Peugeot – це унікальний сучасний винахід. Його жорна виготовляються за технологією багатошарового напилення парів металу у вакуумі, механізм виходить стійким до корозії, з гострими зубцями, які не втрачають своїх якостей.

Чудова якість і продуманий до дрібниць дизайн характеризують посуд Peugeot. Завдяки цьому вироби виходять не тільки дуже гарними, але й функційними. Купляючи посуд Peugeot, ви можете бути впевненими, що придбали високоякісний товар, виготовлений з екологічно чистих матеріалів. Використання сучасних технологій у виробництві гарантує тривалий термін експлуатації виробів.

Французька компанія Peugeot з 1840 року славиться виробництвом інструментів, починаючи від пилок і закінчуючи швейними машинками. Бренд також став відомий і завдяки випуску кухонного інвентарю – і в першу чергу механічних і електричних млинів, а також різноманітних винних аксесуарів.

Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати

Млин для солі Peugeot Bistro 10 см Прозорий (41694)

В наявності
Артикул: 41694
1 725 грн
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
Характеристики
Тип Млини механічні
Матеріал Акрил та нержавіюча сталь
Призначення Для солі
Серія Bistro
Особливості Регулювання помолу за допомогою гайки
Країна реєстрації бренду Франція
Країна виробник Франція
Гарантійний термін 5 років
  • Безкоштовна доставка при замовленні від 1500 грн;
  • Доставка по Україні на відділення або поштомат здійснюється транспортною компанією "Нова Пошта";
  • Адресна доставка по Україні здійснюється транспортною компанією "Нова Пошта".

 

Більше інформації в розділі Оплата та Доставка

Онлайн оплата

Онлайн оплата кредитною або дебетовою картою Visa/Mastercard через сервіс LiqPay.

Післяплата

Післяплата - це оплата накладеним платежем у відділені компанії перевізника "Нова Пошта" за допомогою дебетової чи кредитної картки Visa/Mastercard або готівкою.

Більше інформації в розділі Оплата та Доставка

Вгору