БЕЗКОШТОВНА ДОСТАВКА ПРИ ЗАМОВЛЕННІ ВІД 1500 грн
Укр
Додайте товари для порівняння
Додайте товари до списку бажань
Графік роботи:

Пн-Пт: 09:00 - 18:00

Сб-Нд: Вихідний
 

0
Каталог

Декантер Schott Zwiesel Air 750 мл. Декантер Air, що поєднує в собі простоту та функціональність, призначений для любителів вина, які хочуть мати універсальний та простий у використанні декантер без зайвого клопоту.

Його тонкий і практичний дизайн міститься у більшості дверей холодильника і дозволяє акуратно декантувати вино, що підходить для вин будь-якого віку, стилю та кольору.

Декантер - це обов'язковий атрибут для любителів вина, і всі декантери Schott Zwiesel виготовлені з тонкого кришталевого скла, щоб якісні вина отримали заслужене звернення.

Як старі, так і молоді вина можуть отримати користь від декантування, чи то для видалення осаду або надання їм гладкішої та округлої форми. Цей декантер вміщує одну пляшку вина.

"Скло для професіоналів" - це гасло бренду Schott Zwiesel. Відданість до цінності бренду Schott Zwiesel втілилася в створенні запатентованого кришталевого скла Tritan, яке стало лідером галузі за своїми екологічними, технологічними і якісним характеристикам. Впроваджуючи цю інновацію, компанія Schott Zwiesel мала на меті об'єднати красивий блиск, функціональний дизайн і простоту використання (підвищити безпеку використання в посудомийній машині і стійкість до розбиття), і все це з застосуванням екологічно чистих матеріалів.

Кришталеве скло Tritan не містить домішок свинцю і барію, а також шкідливих для навколишнього середовища речовин, повністю відповідаючи екологічним стандартам.

Компанія Schott Zwiesel співпрацює з відомими сомельє і інститутами вина для розробки правильних форм келихів. Форма, розроблена спільно з сомельє, дозволяє найбільш повно відчути всі найтонші нюанси смаку, кольору і запаху певних сортів вин.

Келихи Schott Zwiesel здатні розкрити аромат, підкреслити смак, зберегти баланс напою, а також подарувати неймовірні тактильні відчуття при доторку до келихів руками і губами!

Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати

Декантер Schott Zwiesel Air 750 мл (119613)

Немає в наявності
Артикул: 119613
3 646 грн
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
Повідомити, коли з'явиться
Увійдіть на сайт щоб
додати товар до списку очікувань
Характеристики
Матеріал Кришталеве скло Tritan
Призначення Для вина
Колекція Air
Країна реєстрації бренду Німеччина
Країна виробник Німеччина
Гарантійний термін 14 днів
  • Безкоштовна доставка при замовленні від 1500 грн;
  • Доставка по Україні на відділення або поштомат здійснюється транспортною компанією "Нова Пошта";
  • Адресна доставка по Україні здійснюється транспортною компанією "Нова Пошта".

 

Більше інформації в розділі Оплата та Доставка

Онлайн оплата

Онлайн оплата кредитною або дебетовою картою Visa/Mastercard через сервіс LiqPay.

Післяплата

Післяплата - це оплата накладеним платежем у відділені компанії перевізника "Нова Пошта" за допомогою дебетової чи кредитної картки Visa/Mastercard або готівкою.

Більше інформації в розділі Оплата та Доставка

Вгору